sunnuntai 26. elokuuta 2012

Mitä jaskaa?

Mäkin oon nyt sit valmis PJ! Wohoo! Kiitos huisisti PJ IV/2012, oli superhyvä porukka :)

lol pakko leijuu et alotin melkeen vikana ja sain ekana valmiiks XD rakina on paras ja solmut

Itse koulutuskin oli super, sain paljon uusia näkökulmia ja ajatuksia elämänkatsomustani ja partionäkemystäni avartamaan. Opin myös paljon johtajuudesta kokonaisuutena, ikäkausista ja tilanteiden hallinnasta. PJ-kurssin aikana pääsi ehkä myös kasvamaan ihmisenä, ymmärtämään vastuunsa ja velvollisuutensa sekä uskomaan itseensä. Monenmonet keskustelut johtajuudesta ja partiosta yleensäkin saivat ajattelemaan ja pohtimaan aiheita, joita ei ennen ehkä ollutkaan ajatellut. Opin, että joskus on sanottava ei, ja kaikkeen ei oo pakko suostua. Myös lauseen "sen minkä teen, teen kunnolla" merkitys korostui - aina ei ole pakko antaa 120% energiaansa, mut kuitenkin luvatut asiat tulee hoitaa kunnolla. Mitä syvällistä viel keksisin? Ainakin sen et meijän lpk on kyllä ihan huippu ja mahtava ja ihana ja toimiva.

Eilen, eli siis lauantaina, illalla meillä oli iltaohjelman päätteeksi vielä ihana iltahiljentyminen ulkona. Tehtävänä oli kirjoittaa pienelle liitutaululle sellaisen henkilön nimi, joka on vaikuttanut sun partiouraasi / kasvuusi. Sen jälkeen jokainen sytytti kynttilän ja käveli piiriin jossa kynttilä laitettiin keskelle hiekka-astiaan pystyyn. Oli oikeen kaunis hetki, ja must tuntuu et itken nykyään aina mut meinasin kyllä siinäkin vääntää pari kyyneltä. Onneks kuitenkin säilytin mun cooleuden ja olin itkemättä :D

Ihan huippua oli myös eilen illalla seisoa laiturilla ja katsoa kaukana saaristossa riehuvaa myrskyä. Niin kaukana ei edes pelottanut se salamointi. Päälle vielä ihkut tytöt ja tähtitaivas lentotähtineen niin tässä on taas hetki jota ei ihan heti unohda. Parhautta oli myös hullut naurukohtaukset ja päättömät jutut, vikan illan baardit, se tunne kun tajuaa osaavansa kaikki nolot youtube-hitit ja se miten ryhmä oli oikeesti yhtä porukkaa. Ja ne tyypit. Hehkutan aina niitä partiokavereita mut olisko hiukan dorkaa istuu yksin tankkaamassa tietoa ja ruokaa? Ei.

Oon tällä hetkellä haikea, mut iloinen. Vaikka heitettiinkin sitä "jee kaks tuntii ni kotiin"-läppää niin oli mulla silti ihan mieletön viikonloppu. Ja koko PJ-kurssi kokonaisuutena oli mieletön. Ykkösosa, johtamistehtävä ja kakkososa muodostivat unohtumattoman kokouksen, eli kiitos PJ-kurssille, Annalle ja Inkalle, muulle RaKiNan huippujohtajistolle ja Adventure-leiriläisille.

♥: Iikku

2 kommenttia: