sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Veckoslutet Med Kungen

Homman nimihän oli siis se, että maailman partiosäätiön johto vieraili viikonloppuna Turussa. Tapahtumasta lisätietoa täällä, on niin hyvin kirjotettu et en rupee itte selittämään :)

Mä aloitin tapahtuman Marina Palacessa pidettävässä lehdistötilaisuudessa edustamalla. Itse lehdistötilaisuus oli aika vaikuttava, täyttä asiaa partiosta johtajakoulutuksena ja partion vaikutuksesta nuoriin, partiosta erinomaisena sijoituskohteena yms. Oltiin YSPien kanssa jännityksestä kankeina kun ooteltiin tilaisuuden alkamista, sillä tilaisuuden päättyttyä meitä odotti lehtikuvaushetki itse kuninkaan kanssa!! Käteltiin majesteettia ja asetuttiin ulos poseeraamaan kymmenille kameroille samalla rennosti jutustellen. Oikeesti yks mun elälmän mielettömimpiä hetkiä, ei voi muuta sanoa! Tässä eri medioiden sivuilta lainattuja kuvia, vilahdin myös illan uutisissa :)

©Kaleva

©MTV3


Lauantaina Varvintorilla järjestettiin Camp in the City -tapahtuma, tavallaan siis mallileiri. Rakina yöpyi perjantain ja lauantain välisen yön leirissä, ja lauantaina lippukunnan pisteellä oli käynnissä mallikisat. Myytiin myös keittoo!:) Ite palloilin vähän siellä sun täällä ja kerroin Partsavarusteen pisteellä ulkomaalaisille sen toiminnasta. Myös kuningasparille ;) Hyytävän selkäkivun takia mun piti lähtee aika aikaisin pois, harmitti koska torilla oli ihan mieletön meininki. Ihana Riia pääsi muuten mtv3:n uutisiin, jee!!

Vielä linkkejä joihinkin artikkeleihin jotka poimin netistä: YLEKalevaHuvudstadsbladetHelsingin Sanomat (video), Helsingin SanomatTurun SanomatIltalehti

On tää partio vaan niin huikeeta!!!
<3: Iikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti