maanantai 20. elokuuta 2012

Uutta partiovuotta pukkaa

Eli nyt on se aika vuodesta, kun rynnätään takaisin kesälaitumilta normaaliin arkeen! Partiovuosi starttaa virallisesti huomenna lippukunnan Avoimills Ovilla, mutta epävirallisesti on johtajisto jo sen kerennyt aloittaa (LiNe,supesiirtymät,koulukampanjat.. lista sen kuin vaan jatkuu ja jatkuu..). Avoimet Ovet on tarkotettu jo partsassa oleville sekä niille uusille kasvoille, jotka miettii että mitä se partio oikeen on. Meillä ainakin on luvassa infopläjäystä kuvien ja esineiden muodossa, hauskaa tekemistä yhdessä sekä tietty perinteeksi muodostunut jonkin näköinen ruokailu... Tuu mukaan kattomaan jos oot Raisiosta kotosin! Lisää inffoa saa http://raisionkillinallit.fi/
Lisää juttua Avoimista Ovista tulee varmasti tänne sitten tapahtuman jälkeen :)

Tää vuosi tuo jokaselle uusia haasteita mukanaan, johtajapestit vaihtuu, uudet ryhmät alkaa yms. Kuitenkin ite ainakin odotan jo innolla tulevaa vuotta, että pääsee näkemään niitä partsakavereita taas ihan säännöllisesti (Iikku sua mä nään muutenkin...).
Vaikka kesätauko tuntuu aina odotetulta pitkän talven jälkeen, niin kyllä se uuden partsavuoden alkukin on aina yhtä odotettu. Nyt on akut ladattu täyteen ja löydetty lisää intoa koko vuodeksi. Mä oon ainakin jo silitellyt tota mun partsahuivia salaa pimeässä.. Ei vaiskaan, toivotan kaikille oikeen hyvää syksyn alkua ja tsemppiä niin koulussa kun partsassakin!

<3 Sanni

1 kommentti: