sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Talviurheiluviikonloppu

On varmaan tullut selväksi, miten monipuolinen harrastus partio on. Tätä väitettä on taas todistettu viikonlopun aikana kun Mansikkaponit ovat harrastaneet talviurheilua ihan urakalla.



JoPot järjestivät lauantaina laskettelumatkan Himokselle ja tottakai me kerättiin huippuporukka mukaan rinteeseen. Ponitiimi koostui mun lisäksi Altsusta ja Sannista ja vahvistukseksi mukaan saatiin Sari, Anna ja Sofia sekä KilliNallien ulkopuolelta vielä Jeremi ja Tomppa. Päivä sujuikin sit hyvillä mielin (lukuunottamatta telemarksuksien puutteesta aiheutunutta surkua) rinteessä välillä isommalla ja välillä pienemmällä porukalla. Nähtiin erilaisia taidonnäytteitä ja taisin mä laskea yhden mustan rinteen sukset kädessä istuen, kun se osoittautui turhan jyrkäksi vaikka Sanni ja Alina muuta alkuun koitti väittää. Koettiin myös pikku hissiepisodi kun jäätiin ihailemaan uh, niin iihhanaa kotimaista metsää ja unohdettiin hypätä pois tuolihissistä. Oikeesti oli vaan kylmä ja haluttiin kasautua tuulensuojaan lumikinoksen viereen... Himoksella on muuten tosi kuivat lastenhampparit, vaikka kyllä niilläkin nälkä lähti.
Ihan superkiva päivä, vähän erilaista partiota tällä kertaa eikä vastuuta muista kuin itsestään, rentouttavaa! Ens vuonna lähetään varmasti uudestaan :)



Sunnuntaina vuorossa oli "linen" hiihto. Line lainausmerkeissä(senkin rutkut!!!!), koska paikalle saapui loppujen lopuksi vain kolme henkilöä - Anna, Sari ja minä. Hiihdosta mainittakoon se että kahdella ensin mainitulla on hieman eri pohja tolle luisteluhiihdolle kun mitä mulla ja lopputulos on se, että haluan ekan kierroksen jälkeen vaan itkeä. No ehkä en ihan, mut aikamoista kannustushuutoa Anna sai tokan kiekan ekassa ylämäessä tykittää ja vähän tehostaa hutkimalla mua sauvalla. En mäkään kuulemma ihan toivoton tapaus ollut, tekniikka ihan hyvä ja nyt sit vaan kova reeni lopputalven ajaksi käyntiin! Ja oikeesti oli kyllä kivaa hiihtää kun on kaks tsemppaavaa personal traineria mukana, halusin vaan vähän valittaa, hehheh! Sunnuntaista ei oo kuvia, kuvitelkaa semisti väsynyt meitsi!

- Iikku





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti