sunnuntai 30. joulukuuta 2012

2012

Oonko ainoa, jonka mielestä vuosi 2012 on kulunut ihan tajuttoman nopeasti?! Vähän yli 24 tunnin kuluttua eletään jo vuotta 2013! Ennen uuden vuoden glamouria voidaan hetkeksi suunnata ajatukset kuluneen vuoden juttuihin. Mitä kaikkea tapahtuikaan? Pikakatsaus alkaa n-y-t nyt!


TALVI


Vuoden (vaeltaja)toiminnan aloitti ihan vaan meidän ikäkaudelle suunnattu L-SP:n tapahtuma - Seurapiiri. Mukana tällöin olivat Kaisa ja Katri, mut ens tammikuussa meit lähtee hurjasti (ok kolme) enemmän! LiNen missikisat kisattiin kokkisodan merkeissä Sannin yltäessä ykkössijalle ja helmikuussa käytiin tutustumassa alueen vaeltajiin ruokailun merkeissä. Lisäksi päästiin pitkän odotuksen jälkeen nukkumaan lumikuoppaan ja muutenkin opettelemaan talviretkeilyn perusteita hiihtämisestä ruokahuoltoon. Ja käytiinhän me hyvässä hengessä nappaamassa pronssia piirin talvimestaruuskisoista.


KEVÄT


Kevät on rakkauden aikaa - paitsi pardessa se tarkottaa yleensä PJ-kurssien alkamista. Onhan sekin rakkautta...partioon...joo... Kevään aikana partiojohtajan kunniallisen arvon saavuttivat Maija ja Katri. Välitehtävänä Maijalla oli kevätvaellus ja Katrilla superetki. Mä ja Sanni käytiin Aviksien kanssa Forssassa vetämässä navat täyteen herkkuruokaa kauniiden seinätaiteilujen toimiessa ravintona mielelle ja sielulle... Jenni taas nappasi mukaansa puolet Pisaroista ja Kaisankin tukijoukoksi ja lähti Uuteenkaupunkiin opettamaan Merihaille teltan pystytystä. Olin myös piirin kevätkokouksessa, siistii... Muuten kevät sujui perinteisesti kesäleiriä suunnitellessa ja perustoimintaa pyörittäessä. Alueen vaeltajien kesken pelailtiin lautapelejä ja omalla porukalla käytiin valloittamassa Flowparkin radat. Vähän suunnistettiin Salossa ja osallistuttiin tietty partioparaatiin!


KESÄ


Kesä alkoi HuHulla, jossa Kaisa pyöri toimistohommissa. Ite kävin vaan pyörähtämässä ja vähän tsekkaamassa fiiliksiä. LiNe kokoontui lenkkeilemään sekä rentoutumaan paljuun ja Katrista tuli LiNen tähti. Kesä kului ja Adventure-leiri edistyi varmoin ottein. Ennen lippukunnan omaa leiriä järjestettiin Roverway, jonne Mansikkaponeista lähti mukaan Kaisa.
Kesäleirillä puolestaan mukana olivat melkeenpä kaikki, vaan Altsu ja Liuko joutuivat skippaamaan kesäleirihulinat. Viikon keskellä päästiin poniporukalla purjehtimaan, ja se oli tietty ihan huippukivaa. Kesäleiri oli mun välitehtävä, hyvin meni ja musta tuli partiojohtaja.


SYKSY


Lounais-Suomen Partiopiirin YSPit, tuttavallisemmin L.Y.P.S.Y., ideoi flashmobin jolla haettiin näkyvyyttä partiokauden alkamisen kunniaksi. Ja olihan meitä Kauppatorilla lähemmäs 200! Jee! Oman lippukunnan (ja JoPojen) kesken järkättiin perinteisesti avoimet ovet. Ruotsin kuningas saapui ilahduttamaan eloamme Turkuun ja osa KilliNalleista yöpyi keskellä kaupunkia Camp in the City -tapahtumassa. Otettiin myös vaeltajaporukalla osaa Aika Luovuttaa -kampanjaan ja luovutettiin yhdessä. Verta.
Mitä vielä... Oli lippukuntapäivä, omat ryhmät ja niiden retket, SM-kisat, yösuunnistus... Vaikka ja mitä. Ja hei, mä debytoin kurssittajana YSPien järkkäämällä viestintäkurssilla! Maija veti myös ekan kurssinsa, erätaitojatkiksen. Syksy rauhoittui tuttuun tapaan joulukuun kynttilävartioon, jouluyöretkeen ja joulukonserttiin. Rauhoittumista vähän häirittiin piparitalotalkoilla  myyjäisiä varten, mut kyllähän sitä välillä tarvitaan jännitystä elämään! Partiovuoden päätti patjanpolttotalkoot Kuriksessa :)


Noniin, nyt on tä vuosi pulkassa myös näin bloginkin puolella! Aikamoista tykitystä on ollut toisinaan, mut ihan hyvällä tavalla. Mä kiitän kaikkia joiden kanssa ollaan tehty parasta partiota kuluneen vuoden aikana. Ja Mansikkaponit kiittää kanssa!

Ens vuoteen,
Iikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti