perjantai 21. joulukuuta 2012

Vain Elämää - Mansikkaponien päivä

Kiertävä Kurisvuoro napsahti joulukuun kunniaksi ponien harteille. Tänäaamuna keräsimme talviunisen joukkomme ja otimme suunnan kohti rakasta leiripaikkaamme, kaupan kautta tottakai!
Aloitimme talkoopuuhat kinkkutreenillä ja tarvoimme umpihangessa kylmä parakki ajatuksissamme - tietä ei talvisin aurata.Perillä meitä odotti idyllinen näky, talvinen Kuris. Me Alinan kanssa laitettiin kaikki taito kehiin ja askarreltiin kiehisiä... Kamiina saatiin päälle ja parakki alkoi hitaasti mutta varmasti lämmetä, samoin kuin evääksi ostamamme glögi. Lakaisimme lattian ja siistimme yleisilmettä. Koitimme myös siivota varastoa, mutta päätimme suosiolla siirtää perusteellisemmat kuuraukset ensi kesään.Altsun päätä piinasi tauotta soivat Vain Elämää -hitit, joten päätimme laittaa ne soimaan ihan oikeasti. Fiilis oli vähän kuin kyseisessä sarjassa, lauleskeltiin, vaihdeltiin kuulumisia ja tehtiin jotain meidän tyylistä!Rymiksen Salen irtsarivalikoima on tunnetusti kuiva, mut ei siellä Siwassakaan mitään maan tuoreimpia karkkipusseja myydä... Tarvii varmaan käydä vähän useemmin! Jäiset karkit on parasta ;)
Pian päätettiin aloittaa reissun kohokohta - PATJANVAIHTOVIIKOT!! Pitkällisen kinumisen kälkeen sain Lorulta vihdoin luvan polttaa yhden patjoista. 1/8 hommasta suoritettu ;) muita vähän ällötti niin Maija reippaana nosti patjan ylös. Ei löytynyt ylläreitä tällä kertaa.Iloinen Altsu, kohta on "se hetki"!!!Aamupäivän pääesiintyjä saattokulkueineenJänskättäää, tsemppiä patja! Sä pystyt siihen!Pieni liekki, tänään syttyy, tähän talven piimeyyyteeeen....No nyt roihuaa jo kunnolla, wohoo!Siinä se laveri pilkistää. Kutsuva kolo ällöpatjojen keskellä. Projekti jatkuu, se on meidän uudenvuoden lupaus!

Prasujen hiipumisen jälkeen pakattiin kamat ja tallusteltiin muodostunutta polkua takaisin autolle. Kiitos talkooseurasta Altsu, Maija ja Katri!

- Iikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti