torstai 26. heinäkuuta 2012

4 yötä leiriin!


Tässä kuvalliset ohjeet leiriportin / muun leirirekvisiitan tekoon. Varma onnistuminen!

Tarvikkeet: maaleja, siveltimiä, tärpättiä, rättejä, pahvia, vaneria, Kentsu, jäätelöä, teippiä, kahvia, teetä, puhelin, lyijykynä, viivotin, paperia, maalausvaatteet, muistilappuja, äiti ja auto.

Vaihe 1 - Aja Raision läpi Kentsu ikkunassa. Ihmettele koko matkan ajan pitkiä katseita ja tajua asia kotipihassa
 
Vaihe 2 - Ravaa puoli tuntia autotallin ja kodin väliä ja tuo yksi tavara kerrallaan. Tee siskon housuista paremman puutteessa pari rättiä.

Vaihe 3 - Aina kun olet saanut hyvän maalausdraivin päälle, ala puhumaan puhelimessa. Juoruile parikymmentä minuuttia, ja juttele sen jälkeen kolmen sudenpennun vanhemman kanssa. Tämän jälkeen syö jäätelöä, tekstaa ja soita jälleen yksi puhelu, vaikka aiheesta stetson-hatut ja kivet moottoriteillä. Kun jatkat maalausta, muista maalata myös vaatteesi, kätesi, jalkasi ja naamasi.

 
Vaihe 4 - Lähde sisälle tulostamaan sapluunaa leirin logoa varten. Sisällä tajua, ettei kyseisellä koneella ole netistä ladattua fonttia. Avaa kone silti vain muistaaksesi, ettet tiedä äitisi salasanaa. Piirrä kirjaimet käsin.

Vaihe 5 - Kun olet valmis, töki sivellintä sinne sun tänne, jotta saat kivoja kukkia/heinää/taloja/muuta roinaa. Ihastele työsi jälkeä, ja siivoa kaikki maalit / muut välineet pois vain tajutaksesi, että myös festarikyltti piti maalata. Sen maalattuasi siivoa uudestaan ja seuraavaksi voitkin sitten lähteä hakemaan bassopatteria, megafonia ja turvaliivejä!
Nyt enää sit peukkuja pystyyn, että olis hyvät säät! Hehheh :) Palaillaan sit leiriviikon jälkeen niiden tunnelmien JA mahtavien fiiliskuvien kera. Tiedossa on älyttömän siisti seikkailuviikko, hyvää ruokaa, hauskoja iltaohjelmia ja ennenkaikkea mitä parasta seuraa!
♥: IikkuEi kommentteja:

Lähetä kommentti