tiistai 28. helmikuuta 2012

B2B

Laitilan Eräsissit ja Uudenkaupungin Merihait kutsuvat taistelemaan yksinkertaisia ja perinteisiä partiotaitoja vaalivaan piirimestaruuskilpailuun. Luvassa partion äärimmäisiin peruspilareihin perustuvia rasteja ja tietty todellista partiomeininkiä!

Lauantaina 11.2. lähdettiin siis hakemaan kisafiilistä Back To Basics -talvikisoista. Joukkueemme Team Eräoili koostui kahdesta vaeltajasta, Sannista ja allekirjoittaneesta Iikusta, sekä luotsistamme Sarista. Kisasimme ruskeassa sarjassa, vaikka monet rastihenkilöt veikkasivatkin sarjaksemme sinistä joka Iikun kohdalta olisi ihan ymmärrettävää...

Bussimatkan aikana ehdittiin kerrata eläinten ominaisuuksia ja partiohistoriaa. Epätoivo kohosi pikku vaeltajimme mieliin kisapaikalla vastajoukkueiden ehkä hieman naureskellessa luotsimme joukkuekavereille. Naurun aihetta antoi myös vartiomme nimi, jota asianomaiset osaavat arvostaa ;)

Lähtötehtävänä kisoissa oli kokoontaitettavan tuolin nikkarointi. Omasta tuolistamme jäi puuttumaan kokoontaitto-ominaisuus, mutta kuten kaikki me tiedämme se ei toki ole tuolin tärkein yksityiskohta, sillä tuolimme kuitenkin on erittäin kestävä (huom! Lorunkin mielestä kestävä :) ) Sormet jäässä jatkoimme kisaa lähtötehtävässä annettu kananmuna Iikun rinkan suojissa, nyt kisafiiliksen kohotessa entisestään. Ratkaisimme ikäkausiin liittyvän järjestelytehtävän ja huomasimme meripartiotaidoissamme puutteita. Toisaalta vika ei ollut meissä, vaan rastihenkilökunnan huonossa arvostelukyvyssä, jota tarpeen vaatiessa voi syyttää. Päivän aikana pääsimme mittaamaan taitojamme muunmuassa ensiavussa, maantiedossa, eläintietämyksessä, solmuissa, nuotiomalleissa ja lettujen paistossa. Pakkasen hyydyttäminä letustamme ei tullut niin mallikas kuin esimerkiksi Siperia opettaa 2011 -vaelluksella, mutta hyvää se oli silti :) Osa rasteista herätti myös negatiivisia mielipiteitä. Suunnistustehtävä P-Kausi osoittautui lähes mahdottomaksi, ja kisan järjestäjätkin huomioivat sen sillä pisteitä kyseiseltä rastilta ei otettu huomioon. Maalitehtävänä oli nopeusrata parin kanssa käsi kädessä juosten, ja viimeisen kaarteen jälkeen fiilis oli uskomaton. Päivä oli opettavainen, ja saimme uusia näkökulmia kisailuun.

Tuloksia saatiin jännäillä jonkin aikaa, mutta kun kolmas sija varmistui saimme olla ylpeitä itsestämme. Vaikka voitto jäikin tällä kertaa saamatta oli sijoituksemme voitto omalla tavallaan. Kuka olisi uskonut että vain muutamat kisat kisailtuamme pystyisimme näin hyvään suoritukseen! ...Ehkä voimme kiittää Saria sijoituksestamme :)

Kiitos kisapäivästä Team Eräoili!!!
Iikku

PS. Silitellään jo Sannin kanssa juoksutrikoita, joten vaeltajakamut - kaivakaa omanne esiin, ens kerralla lähdetään hakemaan sitä voittoa! Ainakin vaeltajasarjasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti