lauantai 4. helmikuuta 2012

alueen vaeltajatapahtuma

Moikka !

Lauantaina Iikku ja Sanni ylittivät itsensä ja ottivat osaa tapahtumaan, jonka osallistujat olisivat vaeltajaikäisiä. Eli otettiin suunta Mynämäkeen ja alueen vaeltajatapahtumaan. Meillä on perinteeksi muodostunut se, et jos Sanni ajaa ja Iikku lukee karttaa, menomatkalla ajetaan huolella harhaan ja tottakai tänäänkin oli ajettava väärää tietä. Mikä perinne se sellainen on, jos sitä ei edes noudata! Ps. siis oikeastihan ei oltu eksyksissä, Iikun kummitätihän asuu sekä vasemmalla että oikealla ja kaikki tiet vievät Mynikseen!
Sushin rullausta, Sannin sushi ja Iikun sushi. Muuten ihan mielettömän hyvää mut sitä wasabin määrää sopii miettiä...
Sanni keittiöpuuhis

Päivän aikana valmistettiin kolmen ruokalajin ateria. Alkuruuaksi tehtiin sushia kuka milläkin täytteellä (Iikku melkein ilman täytteitä), pääruuaksi lohkoperunoita sekä pihviä ja sit jälkkäriksi mudcakea jäätelöllä. Iikku sai jälkkäriksi kinuskikastiketta mutta päätti tällä kertaa syödä sitä ihan vaan jätskin kanssa, vaikka vaihtoehtoisesti kinuskikastike on erittäin hyvää ulkoilmassa -25 asteen pakkasessa. Mutta ei yksinään vaan esim. Sarin kanssa hehhehheh.


Herkkuruuan valmistuksen ja syömisen ohella juteltiin myös siitä, mitä vaeltajana haluaisi tehdä niin alueen vaeltajien kesken kuin ihan omassa lippukunnassa. Esille tuli erilaisia ideoita 24h aliaksen peluusta paint-balliin, mutta Sarille tuli varmaankin selväksi et me haluttais nukkua lumikuopassa... :) Myös iglu käy joissain tapauksissa.

Mahat täysinä pelattiin lautapelejä. Tietysti meijän joukkue (RaKina + vierailevat tähdet) vei ylivoimaisesti sananselityspelissä, vaikkei sitä olis voinu uskoa arvolisäverotietämyksen pohjalta.. Ehkä meidän kehittämät sanat (kuten lasetti) olivat ultramegamahdottomia päihittää. (Sanni keksi sanan jonka Sari murjoi maahan Iphonen SALAMANnopealla googleselauksella..)

Itse vaeltajatapahtuma oli positiivinen ylläri ja muut vaeltajat vaikuttivat todella mukavilta tyypeiltä, ei siis mikään hukkaanheitetty lauantai :) Toivottavasti tämmösiä tulee jatkossakin !

<3:llä Iikku ja Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti