perjantai 27. tammikuuta 2012

LiNen suunnitteluviikonloppu ja missikisat!

Olennaisena osana viikonloppua autojen työntö & lumityöt - talo tarjoaa ! Suurihabainen Iikku & missin partionsininen auto <3 Malliposeerauksen kameralle esitti Katri.
Lippukunnan perinteistäkin perinteikkäämmät missikisat käytiin 13.1.2012 Maikin mökillä keskellä korpea. Mansikkaponien edustusjoukkio löysi perille muutaman lumikinoksen päihittäneenä, ja pääsi heti kolaamaan lunta autojen tieltä. Kaikkien saavuttua paikalle alkoikin mittelö missin kruunusta. Tehtävänämme oli pareittain valmistaa ruokaa itse tuoduista aineista. Juttu osoittautui hankalammaksi kuin alun perin voisi luulla (miten loihdit herkkuruokaa nuudeleista ja kuivatuista hedelmistä?) mutta joukkue Sari & Kaisa sijoittui silti hienosti toiseksi esikarsinnoissa. Jatkoon päässyt pariskunta eli Anna A. ja Sanni jatkoivat mittelöä jälkiruoan parissa. Finalistit olivat juuri saaneet lettupannut kuumaksi kun sähköt menivät. Jännääkin jännempi juttu oli se, että sähkö oli poissa vain puolesta taloa, mutta onneksi jääkaappi ja hella alkoivat taas toimia. Ruokahuolto siis pelastettu, mikä oli loistojuttu :) Saimme jälkkäriletut kynttilänvalossa popsittavaksi ja pitkään ja hartaasti asiaa pohdittuamme äänestimme Sannin suklaaunelmalätyt voittoon. Myös Annan letut olivat oikein hyviä.
Sannin & Annan voittolautanen (juustoinen sellainen)
Voittoletut à la Sanni
Illalla saunotimme uuden missin (KAISA UNOHDIT HUIPPUHETKEN: LUMIHANGESSA KIERIMISEN!!! -i) ja painuimme nukkumaan. Aamusella muutama hullu lähti lenkille, itse koin makuupussin turhan houkuttelevaksi vaihtoehdoksi. Aamupalan jälkeen suunnittelimme tulevaa, tiukkaa asiaa useamman tunnin. Aina välillä söimme mikä on tietysti hyvin tärkeää. Iltapäivällä kaivoimme autot lumen keskeltä ja suunnistimme kotia kohti.

Onnea uudelle missille! Mitähän ens vuonna on luvassa?



-Kaisa (&kuvat t. Iikku)

2 kommenttia:

  1. aivan, hangessa kieriminen, tuo illan huippumomentum, miten saatoinkaan unohtaa... kiitti iikku kun lisäsit kuvat :)

    VastaaPoista
  2. Siin oli fiilistä ! No problem/ je vous en prie/ ei midi

    VastaaPoista