perjantai 23. joulukuuta 2011

Wake it up, wake up the happiness/ come on all, it's Christmas time

Tämä vuosi lähenee loppuaan ja Mansikkaponitkin saavat pitkän aherruksen jälkeen vetäytyä karsinoihinsa lepäilemään ja nauttimaan joululomasta :) Vuoden 2011 siirryimme samoajista vaeltajiksi ja saimme uusia pestejä, mutta mitä kaikkea muuta vuosi piti sisällään? Tähän postaukseen on koottu joitakin vuoden kohokohtia...

Tammikuu
Tammikuu pyörähti käyntiin Tammikirkolla ja samoajakokouksella. Iikku pääsi mukaan YSP-koulutukseen ja oli myös sydäntä lämmittävällä leikkikurssilla...

Helmikuu
Raision KilliNallit tarjosivat hernaria Loimun yhteisvastuupelissä. Päästiin myös ihailemaan lentopallonpelaajien lihasliikkeitä, vaikka säännöistä ei mitään tajuttukkaan... Samoajakokouksessa tehtiin "kuntotestit" ja pidettiin pieni infotilaisuus KURKI3-vaellusta varten. Ystävänpäivän rusettiluistelun pääsi estämään paukkuva pakkanen, siispä askarreltiin kololla. Leikittiin sammakoita kerätäksemme rahaa vaellukseen. Helmikuuhun sisältyi myös talven paras juttu - Napakettu, eli piirin talvileiri.


Maaliskuu
Maaliskuussa jatkettiin kesän vaelluksen suunnittelua ja valittiin vaellusaktiviteetit. Kurki 3 tuntui vielä niin kaukaiselta tapahtumalta! Ruvettiin myös suunnittelemaan yllätystä Lorulle ja Annalle... Kuukauden puolivälissä osallistuttiin kevätkokoukseen. Kuvailtiin juttuja huivita se mistä tykkäät -biisiä varten ja meidän kuva päätyikin tapahtuman profiilikuvaksi :) 

Huhtikuu
Kaisa suoritti PJ-kurssinsa välitehtävän, sudariretken. Aloitettiin rumpuharkat partiomarssia varten ja vietettiin partioviikkoa. Samoajissa paneuduttiin mielenhallintaan ja kirjoitettiin positiivisia asioita toisillemme. Kai teillä on vielä omat lappunne tallessa? ;)


Toukokuu
Viimehetken vaelluskokoukset, rupesi jo jännittämään! Toukokuussa oli marssiharkkoja ja itse partioparaati. Paraatia edeltävänä päivänä menimme Kurikseen, aiheena "Kurkien pesän putsaus" = Sanni, Iikku & Anna lapioivat huussit tyhjäksi Kaisan, Lillin ja Lorun tehdessä siistimpiä hommia. Askarreltiin Lorun ja Annan yllärit loppuun. Iikku lähti urheasti ainoana samoajana (lue: angstikkaana Annan määräyksiä totellen) Siperia opettaa 2011 -kevätvaellukselle. Saattaa olla, että Iikku nautti viikonlopusta, muttei kehdannut myöntää sitä... Vaelluksen jälkeen annettiin yllärit: tittididii - samoajahupparit!!! Seuraavana viikonloppuna Sanni ja Iikku lähtivät JoPojen järkkäämiin PinkkiPicNic-kisoihin, päätyen ansiokkaasti kakkossijalle "aikuisten" sarjassa!


Kesäkuu
Koulujen päättymistä seuraavana päivänä meitä odotti KURKI3-vaellus. Varmasti yksi kesän parhaista viikoista, ellei jopa se paras! Tämä viikko tullaan muistamaan aina :) Viikon parhaita juttuja oli mm. Oilin kohtaaminen, Annan sukkienvaihto, Oili, friskaus, vaellusmaisemat, Oili, Ursula, erittäin hienot vaelluskengät, metukka (...), Oili "eräopas-parturikampaaja" vs. Sari "muuten vaan coolimpi kuin Oili", hyttyset, viimeisen illan bilemoovit, Oili, aperitiivibiisi... Joo-o, oli ihan mielettömän hauskaa! Kurki kolmosen lisäksi rampattiin Sohvaperuna-kesäleirin suunnittelukokouksissa.


Heinäkuu 
Käytiin onnittelemassa Kaisaa valkolakin johdosta, askarreltiin taas yllältyksiä ja vietettiin päiviä Sohvaperunalla. Mentiin melontaretkelle, Sannin kännykkä sai tissihikivaurion (rest in peace :(<3), saatiin tietää tuleva luotsimme (joka kaikkien "suureksi yllätykseksi" paljastui Sariksi!! Anna on huono pitämään salaisuuksia, ja Iikku liian salapoliisi ja utelias) ja uitiin hanhenkakkarannalla. Ojennettiin yllätykset, tällä kertaa valokuva-albumit, ja aiheutettiin kyyneleitä. Jälleen kerran ;) 


Elokuu 
Vieraita Englannista HomeHospitalyn merkeissä :) Siirryttiin virallisesti vaeltajiin ja päästiin Lineen, osallistuttiin myös LPK:n johtajiston rentoutumis- ja suunnitteluviikonloppuun. Vietettiin avoimia ovia ja lippukunnan toimintailtaa syyskirkon jälkeen.

Syyskuu 
Vaeltajakokouksessa valittiin nimeksemme Mansikkaponit! Pelailtiin lautapelejä, kaikki huijasivat. Osallistuttiin piirin sunauskisoihin, Iikku samoajasiskonsa Roosan kanssa juoksi parisarjan voittoon. Pidettiin kesäleirin muistelot ja heitettiin pellekeikka rahankeräyksenä. 


Lokakuu 
Lippukunnan omat kisat vartioikäisille, eli Räpellys! Sanni oli samaan aikaan PJ-kurssilla. Yösuunnistuksessa vaeltajatiimi Team Huuska, aka Sanni ja Iikku, päätyivät tiukan kisan jälkeen viidensiksi. Lokakuussa oli myös lpk:n syyskokous, sekä Alinalla, Kaisalla ja Iikulla EA1-kurssi. Startattiin joulujuhlanäytelmän suunnittelu ja kokoustettiin marraskuun retkistä.

Marraskuu 
Marraskuussa retkeiltiin! Oli Superetki Maailman ympäri ja vaeltajaikäisten ja sitä vanhempien Rastikettu. Näytelmän harjoittelua joulujuhlaan sekä puuronmyyntiä joulumyyjäisissä. Sanni sai partiojohtajakurssin päätökseen :)


Joulukuu 
Itsenäisyyspäivänä oli sekä Kynttilävartio että Sannin valmistujaiset! 8.12. tuli kuluneeksi puoli vuotta Oilin tapaamisesta ja samana päivänä oli joulukonsertti Maskun kirkossa. Näytelmän viimeiset silaukset ja sen esittäminen joulujuhlissa. Sanni voitti Linen tähti -äänestyksen ja sai siistin tähden rintaan kiinnitettäväksi :) jee onneee!! Joulukuulle osuivat myös Mansikkaponien pikkujoulut keilailun merkeissä, perinteinen joululaulukierros samoajille sekä kauneimmat joululaulut (23:00->.....). Joulukuun lopulla odottelee vielä Linen kinkkulenkki ja avantouinti, jos sitä voi avantouinniksi tässä säässä kutsua :(


Vuosi on mennyt ihan tajuttoman nopeesti! Tätä tehdessä huomas jälleen kerran, miten monipuolinen ja mahtava harrastus partio onkaan :) Ja vaikka jokasta hetkeä ei ookkaan osannut arvostaa just tapahtumahetkellä, niin en kyllä vaihtais mitään pois :)
- iikku

Mansikkaponit kiittää kaikkia mukana kulkeneita vuodesta 2011 ja toivottelee hyvää joulua ja mahtavaa uutta vuotta 2012!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti