keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Lippukunnan joulujuhlat

juhlakansaaa
Flamingot
Tänä vuonna lippukunnan joulujuhla päätettiin pitää kaupungintalolla, jonne myös vanhemmat oli kutsuttu mukaan. Koska me vaeltajat omaamme suuret näyttelijälahjat, lupauduimme vetämään jouluaiheisen näytelmän juhlassa. Pistimme viisaat päämme yhteen ja loimme suuren spektaakkelin tonttukoulusta. Ideana oli kouluttaa muutamasta eriskummallisesta henkilöstä (mm. peruspartiolainen, teini, macho) rautaisia tonttuja.
Muusta en tiiä, mutta lapset naureskeli eturivissä ja kuulemma oma luotsimme, Sari, oli myös viihtynyt :---)

Oili & Fernando Roberto Alejandro
Tontut rivis
Näytelmien lisäksi joulujuhlassa jaettiin palkintoja ja merkkejä, nähtiin itse joulupukki, laulettiin (huomioikaa vireinen kitara), juotiin glögiä ja syötiin munkkeja ja mikä tärkeintä, pidettiin hauskaa! Tämän vuoden joulujuhla oli mun mielestä oikeen onnistunut, parempaa ei olis voinu toivoa! Kiitos siis strumffit loistavasti järjestetystä joulujuhlasta ! :)

Tähän on hyvä lopettaa viralliset partiotapahtumat tältä vuodelta. Enää on tiedossa niitä "epävirallisia" osuuksia, kuten yöllinen joululauluhappening Raision kirkossa.. Ehkä kuulette sitten siitä myöhemmin :) Tää syksy on ainakin mulle ollut monella tapaa erilainen; siirtyminen vaeltajiin, enemmän vastuujuttuja lippukunnassa, pj-kurssi yms. Mutta mukavaa on ollut, ja tästä on hyvä jatkaa ens vuonna!

-sanni





Tällä kuvalla haluamme kertoa, että Annan olisi kuulunut saada enemmän palkintoja, kuin Patagonian Turska-vartion pokaali. Kyllä vaan!
PS. Kuvat ja kuvatekstit by Iikku ja myös vähän Anna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti