sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Liekeissä!

Vähän ajatuksia niinkin hauskasta tapahtumasta kuin piirin kevätkokouksesta :)

NYT SYTYTTÄÄ, tai sytyttäis mut oon valmiiks jo LIEKEISSÄ YEAH
Olin lupautunut kertomaan kokouksen alussa oman tarinani siitä, miten partio on mut sytyttänyt. Tä ei oikeesti oo yhtään niin helppo aihe kun luulla vois, menee samaan sarjaan partiossa parasta-kysymyksen kanssa. Pohdin asiaa ihan hirveesti ja vielä kokouskahvien aikanakin käytiin aiheesta keskustelua muiden yspien kanssa. Loppujen lopuksi päätin kertoa siitä, mikä ensimmäiseksi tuli mieleeni - ihmisistä jotka tekee tätä partiota mun kanssa.

Tottakai tulimetaforien käyttö on suotavaa, jos kyseessä on Syty partioon -kampanja. Kaikkihan tietää, että se ei riitä jos tekee hyvät perustat nuotiolle. Jos haluaa että nuotio palaa kirkkaalla liekillä, on nuotiosta myös pidettävä huolta. Mun partioliekkiä ylläpitää partiosta saamani kaverit. On juttuja jotka yksin tehtynä olis ihan tyhmiä, mutta hyvässä seurassa toteutettuna niistä jää ihan mielettömän hyviä muistoja. Miettikää nyt vaikka lumikuopassa nukkumista, tai viikkoa teltassa. Eihän niissä yksin koettuna olis mitään hohtoa!

Ihan näin hienosti en asiaa esittänyt, koska mua jännitti ihan mielettömästi. En valehtele kun sanon et tärisin kun kerroin tarinaani auditorion etuosassa, itseasiassa tärisin vielä omalla paikalla istuessanikin. Mut pääpiirteittäin kerroin saman :) Pauli päätti meijän projektiesittelyn hienosti sanomalla "mitä kirkkaampi liekki, sitä helpommin se leviää" ja tottahan se on. Oma innostus näkyy ja se myös tarttuu muihin!

Itse kevätkokouksesta myös muutama sana:
Ekakertalaisena mulla ei oo mihin verrata, mutta sen voin sanoa et kokous ei ainakaan ollut tylsä. Puheenvvuorot oli pääosin asiallisia, muutamat kommentit olisi ehkä voinut jättää jakamatta kokouskansalle. Vaikka sinällään en oo mitään kokouksissaistujatyyppiä, niin olihan toi toki mielenkiintoista seurata kevätkokousta myös piirin tasolla suljettuine lippuäänestyksineen ja puheenvuoroineen. Vähän erilaista partiota välillä! Jos kevätkokouksen sisällöt kiinnostaa niin klikkailkaa L-SP:n sivuilta infoo.

- Iikku

PS. Sain kaverilta viestin, et Justin Bieber esiintyy Roverwaylla. Innoissani näytin viestiä Sarille ja harmiteltiin kun ei itse olla menossa. Muutaman minuutin hiljaisuuden jälkeen totesimme et ehkä tä on hei aprillia...hetkemme blondeina......mut paras källi ikinä :D!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti