keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Lippukuntapäivä

Aloitimme reissun taidokkaan ajamisen näytteellä, esimerkkinä kaistanvalinta ja -vaihto. Iikun toimiessa kuskina Sanni ja Riia pänttäsivät ens viikonlopun kisoja varten ääneen lukien. Emmi ja Kaisa saivat sivistää itseään esimerkiksi sienitietoudella.

"hei otan kuvan täst ohjelmast ku muuten en muista"
Raumanmeren koululla juoruilimme tuttuun tapaan keskenämme yhdessä pöydässä, niin mikä sosiaalisuus? Aamupalan jälkeen siirryimme auditorioon kuuntelemaan esityksiä partion brändistä ja Partiovarusteen toiminnasta, ja pakko sanoa että kumpikin esitys oli ihan superloistava!! Ei jättänyt kyllä ketään kylmäks ja jos jätti niin kannattaa ens kerralla kuunnella, eikä esim näprätä puhelinta. Esityksen tasosta jotain kertoo esim se, et MINUN puhelimeni pysyi laukussa. Oikeesti!

Sanni siin laittaa jäätä murskaks!
Yhteisen aamuhetken jälkeen jakauduimme koulutuspisteille. Me mentiin Sannin kanssa loistamaan kisakoulutukseen älyllisten lahjojemme kera...Puolustuksena sanottakoon että musta tuli n.10x tyhmempi kirjoitusten jälkeen ja Sanni käytti edellisen päivän muuttopuuhiin. Et oikeestihan ollaan aina ne penaalin terävimmät kynät ja joukon sinisimmät huivit. En muista yhtään mihin Kaisa meni, mut Emmillä oli kalenterikettu-koulutus ja Riialla seikkailijainfo :)

Ekan setin jälkeen päästiin syömään kanapastaa, ja kuten aina, ruokailu rakinassa on päivän paras juttu ja samalla suurin ongelma. Ensin naureskeltiin kuukausi kasvissyöjänä -Sannille joka täytti itsensä salaatin voimin ja sen jälkeen mulle, kun kauhulla katselin muiden "salaatti osuu pastaan" ja "hilloa ruuan kanssa" komboja. Ruokahetken jälkeen siirryttiin messualueelle kiertelemään eri pisteitä. Jumitettiin huolella Sarin pisteellä syömässä karkkia ja sitten mentiin jatkamaan sosiaalista käyttäytymistämme kahvipöytään

Tällasen sai kun luetteli yhden toiminnallisen koulutusmenetelmän. Pakko kertoo, oltiin ekat XD
Iltapäivällä Sannilla ja mulla oli ROK-ohjaajakoulutus. Oli ihan hyviä pointteja mut muun ryhmän passiivisuus pisti ärsyttämään. Tai siis tuntui et itse ei saanut kaikkea irti kun kuunneltiin lähinnä meidän mielipiteitä... Emmi ja Kaisa olivat Maikin vetämässä ilmaisutaitokoulutuksessa, joka oli vissiin mielenkiintoinen ja hauska. Riia pakeni seikkailijoita talouskoulutukseen joka oli myös ollu antoisa ja ajatuksia herättävä.

Kotimatkalla kisaopin pänttäys jatkui, samoin kuin ajotaitojen kehittäminen. Takapenkin rallikuski Emmi antoi kaasutusohjeita ja Riia neuvoi ohitustilanteissa. Jossain välissä kotimatkaa päätin, et ens kerralla ei mennä mun kyydillä...Hehe....

Kiitti kivasta päivästä neidit! Ja kiitos piirille mukavasta ja hyödyllisestä tapahtumasta!
- Iiksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti