keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Paras tapa viettää tiistai?

No en nyt parhaasta tiedä mut on suunnistuskisat ihanassa auringonpaisteessa ihan varteenotettava vaihtoehto, eiks vaan :)

Homman nimi oli siis piirinmestaruussuunnistus Salossa, jonne RaKiNa lähti viiden henkilöauton voimin. Henkilöautot ei siis suunnistaneet vaan niiden sisällä olevat ihmiset, aaaaaaahahahahahahaha, joo oli huono.
Paikanpäällä käytiin "pikaisesti" vessassa (terkkuja vaan tiedät kyllä kuka <3), lämmiteltiin hiukan, lähetettiin lapset radalle, panikoitiin (minä panikoin) ja sit lähettiin radalle (suunnistusradalle siis).

Maaliintulon jälkeen perus juoruumissetit ja huonot läpät, jonka jälkeen lähettiin kohti Raisiota. Kotimatkalla autokoulun juuri aloittanut allekirjoittanut koki suuria valaistumisen hetkiä liittyen ohitusnopeuksiin. Todistimme myös tökerön kolmion takaa kiihdyttelyn ja poliisiratsian, johon ihme ja kumma kukaan ei kärähtänyt.

Kun jutun taso on tämä ja kello on jo noin, on syytä toivottaa hyvät yöt kaikille. Hyvä mieli luvassa jos tsekkaat RaKiNan tuloksia allaolevasta linkistä!
http://www.leiriveikot.com/suunnistus2012/

Ja koska suunnistuskisoissa sunataan eikä valokuvata, niin kuvitelkaa mielessänne metsää ja rastilippu tähän kohtaan :)

♥: iikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti