lauantai 26. marraskuuta 2011

myyjäiset

Tilanne: lauantaiaamu klo 9:00, kaksi (piilo)blondia Alina ja Iikku ruokakaupassa. Liukuhihnalla kahdeksan litraa glögiä.
Myyjä: "ai tytöt meinaa laittaa elämän risaiseksi?" Arvatkaa kenen puuro sisälsi enemmän kanelisokeria kuin itse puuroa?
Borssikeittoa 60 henkilölle, anyone?

Oma panoksemme LPK:n myyjäisiin sisälsi siivoilua, kylttien taiteilua (ja kantamista), puhelinsoittoja, ennakkosuunnittelua, puuron sekä glögin myyntiä ja tottakai aamuisen kauppareissun. Aijuu, pari kasvomaalaustakin tuli tehtyä, ne ei tosin olleet mikään myyntivaltti. Puurosta erityiskiitos Lorulle, häntä ilman ei oltais selvitty!! Puuro oli erittäin maukasta, jopa allekirjoittanut söi sitä hymy huulilla! :)
Vartiolaisilla oli myynnissä ihan supermakeita juttuja, kaikennäköstä korvakorua ja minipehmoa, VAU. Myös leivokset ja karkit ja muut näytti tosi nameilta.

terkuin, IikkuSamasta aiheesta:
Kun myyjäissali täyttyy ihmisistä ja Lorukin kiikuttaa paikalle keittämänsä puurot salaisen reseptin mukaan tehtynä (kiitos<3), kun myyjäisten jälkeen vartionjohtajat laskee vartioiden ansaitsemia rahoja ja yhteissumma ylittää 2000e sitä alkaa tajuta järkänneensä jotain merkityksellistä ja hienoo. Kun mitään suurempia kommervinkkejä ei ole eikä tule, voi huokaista helpotuksesta ja itsekin päästä ehkä joskus illalla kotiin... Yhdessä me Mansikkaponit mahdollistettiin tän vuoden joulumyyjäiset, oli hieno vaikkakin stressaava kokemus. Ens vuonna taas puuron keittoon? :)

-Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti