sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Koko pussillinen mansikkaponeja...

Heippa!

Eli blogin kirjoittelun on aloittanut kokonainen joukkio partiolaisia. Meitä yhdistää sama lippukunta, Raision KilliNallit sekä sama vaeltajavartio, Mansikkaponit. Ikähaarukka on 92-94, se ei kuitenkaan näy, samanlaisia sekasikiöitä ollaan kaikki :)

Tarkoituksena on postailla harrastuksesta, joka on jo vähän muodostunut elämäntavaksi. Teemme yhdessä kaikkea maan ja taivaan väliltä: syödään ja lihotaan, katsellaan leffoja, urheillaan, matkustetaan, suunnitellaan retkiä ja leirejä lippukunnalle ja ehkä myös harrastetaan sitä perinteistä partiota.

Jottei blogi menis kamalan sekavaksi näin monen kirjoittajan kanssa, tässä lopussa on jokasen bloggaajan esittely, sekä jokaisen postauksen lopusta löytyy kirjoittajan nimi. Ehkä nyt siirrytään niihin esittelyihin:


 Moikka!

Oon 19 vuotias Raisiolainen. Tällä hetkellä työskentelen lähihoitajana sen aikaa, kunnes keksin minne sitä menis seuraavaks opiskelemaan. Oon harrastanut partiota melken 13 vuotta, välissä kummiskin ollut hieman "ei-niin-aktiivisia-vuosia". Muita harrastuksia on lumilautailu, halpojen autojen osto ja romuttaminen (en oo mikään maailman paras auton omistaja..), jääkaapille  kävely ja nyt puolen vuoden aikana oon innostunu suunnistamaan partion erinäisissä kisoissa (tavoitteena Venlat ens vuonna!). Oon hyvin laiska kirjottaja, joten luulenpa et mun kirjoitukset tulee olemaan harvinaisia, mut sitten kun niitä on, ne on PITKIÄ ja täyttä asiaa :)
-sanni

Moikku!Oon se meidän vaeltajaporukan junnu -94, eli Iida! Oon kuiteskin sen verran palikka etten ehkä tajuu jos huudellaan Iidaa niin suosiolla ihan vaan Iikku :)
Partiovuosia takana 11, joista osa angstikkaampia kuin toiset...VAIKEISTA teiniajoista on nyt selvitty ja tällä hetkellä elänkin sit partiota (hehe..) ja rautoja on tulessa enemmän ku tarpeeksi.
Oikeessa elämässä oon ahkera lukiolainen, tykkään myös juosta pitkiä matkoja (=päättömästi joka suuntaan), jumppailla, käydä salilla, suunnistaa ja muutenkin urheilla. Talven tavoite selvitä H-Salon rinne ylös laudalla! Vapaa-ajan huippuhetket on mukava kuluttaa myös syöden, shoppaillen ja ihan vaan kavereiden kanssa hilluen.
Tykkään puhua (paljon ja itsestäni) joten tuun varmasti spämmäämään tännekkin enemmän ku mitä laki ja kaikkien hermot sallii :)

<3, iikku


Heips!

Oon Kaisa, 18-vee raisiolaistyttö. Partiota on tullut harrastettua se melkein 13 vuotta, partiosukuni vuoksi mut tosin vähän niinkun velvoitettiin lippukunnan jäseneksi jo siinä vaiheessa kun tajuttiin et hei sehän on tyttö. Oon pj, sudenpentujohtaja, jokapaikanduunari ja innokas Mansikkaponien rivijäsen.

Rakkaan elämäntapaharrastukseni partion lisäksi harrastan lähinnä itsekseni puhumista, kehonrakennusta erilaisilla herkuilla, luetteloiden kirjoittamista, liian moneen tehtävään ilmoittautumista ja ei-sanan käytön opettelua monien hermoromahdusten keskeltä. Kirjoitin kesällä IB-ylioppilaaksi, ja syytän osittain kouluani suuresta kv-sydämestäni, kaukokaipuustani ja rakkaudestani kaikkea uutta ja ihmeellistä kohtaan. Ens kesänä Roverwaylle! Ens syksynä ois tarkoitus aloittaa opiskelut uudestaan, jos vaan löydän jotain mikä kiinnostaa :)

-Kaisa   ...ja kuvaa tulee kun löydän itestäni jonkun säädyllisen.
JA HEI JOS HALUUTTE PYSYY PERILLÄ MEIDÄN JUTUISTA NI KLIKKAUTUKAA LUKIJOIKSI BLOGGERIN / EMAILIN KAUTTA ;)

2 kommenttia: