perjantai 27. syyskuuta 2013

Kuulumisia

Moi pitkästä aikaa!
Pidettiin eilen syksyn eka vaeltajakokous, aiheena syksyn ja kevään aktiviteetit. Kutsuin vaeltajat meille, mut paikalle saapui lopulta vaan Sanni, Altsu ja Emmi. (= maattiin sohvalla, syötiin ja juoruttiin).

No ei vaan, meillä on ihan sairaan hyvät suunnitelmat tulevalle kaudelle, ollaan taas innolla toteuttamassa vaeltajaohjelmaa :) Löydettiin aktiviteetteja selaillessa myös pieni parannusehdotus vaeltajaohjelmaan - lisää aktiivista toimintaa, koko vaeltajaohjelma tuntuu olevan pelkkää kahvipöytäkeskustelua ja aamu neljän filosofointia.... Me kaivataan toimintaa!!!

Lokakuuksi kaavailtiin ruokajuttuja: ruokapäiväkirjan pitoa viikon ajalta ja seuraavan viikon ajaksi ruokalistan suunnittelua ennakkoon. Kaisa ehdotti Facebookissa, et lisättäis haasteeseen vielä Docventuresin Lihaton Lokakuu - tai koitettais ainakin vähentää lihan syöntiä. Kokeiluun!

Marraskuu puolestaan tulee olemaan liikuntakuukausi. Aktiviteetteina extreme-lajit ja vuorokausirytmi. Saa vinkata lajeista! Pohdittiin alustavasti suojalkkista, jos mitään muuta ei tuu mieleen.

Sit joulukuu! Tästä oltiin kokouksessa niin liekeissä, et ei meinattu saada valittua kaikkia aktiviteetteja kun puhe kääntyi aina joulukuuhun... Lopulta Sannilta meni hermo, ja joulukuun tapahtuma oli "päivä josta ei saanut puhua vielä". No mitä me sit tehdään?? 24H VALVOMISTA! Hahhah! Suunnitelmissa on aamupäivällä urheilua ja brunssi, päivällä rentoa pelailua ja löhöilyä, päivällä puolestaan aletaan valmistautua illan juhla-ateriaan, jonka jälkeen otetaan suunnaksi palju. Yöaktiviteetit on vielä vähän auki, mut kuutamokävely on ainakin edessä :) seuraava päivä meneekin varmaan nukkuessa, mut se on varmasti tän kaiken arvoista!

Suunnitelmia jatkettiin toukokuulle asti, mut avataan niitä sit myöhemmin!
Toivottavasti meillä on edelleen lukijoita vähän pidemmästä tauosta huolimatta, tehdään syksystä varmasti monta blogijuttua,

Terkuin,
Iikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti