maanantai 10. kesäkuuta 2013

ROKii Rannikkoseudult

Moikka!

Vähän venyi tän jutun raapustaminen, mutta hyvää kannattaa odottaa. Ja tässä blogissahan kaikki on aina, hyvää nimittäin!

Täs kohtaa en siis aja itse, hehh....!
Tikanmaa-hoodzit
Oltiin siis Sannin kanssa osa mahtavaa ensimmäisen osan kurssistaabia, ja mä ainakin viihdyin ihan superhyvin NaSien joukossa. Puhun myös Sannin puolesta, hänkin nautti olostaan ;-) Kreisi meno alkoi heti kun saavuttiin mestoille Haijaisiin perjantai-iltana, ja puolen tunnin kuluttua oltiinkin jo lähdössä ---tulostinhakureissulle. Pääsin myös Almeran puikkoihin jätskinhakumutkan jälkeen kun päätettiin laittaa mun ajotaidot koetukselle. Koetuksellehan ne myös joutui, kun vedettiin uukkaria harhaan johtaneen reittivalinnan kunniaksi.

Suuri performanssi. Ei oikeest hajuu et mistä aiheesta. Mut hauskaa.
Reissusta selvittyämme aloiteltiin pikku hiljaa illan ohjelmaa "Vedetään hatusta" -teemalla. Taas sai nauraa, myös nelihenkinen näyttelijäkaarti. Ohjelmana oli treffit hatusta, still-kuvat, kysymys kysymyksestä, maailman huonoin ja vedetään kamoista. Ainakin. Kuvat kertoo ehkä enemmän kuin tuhat sanaa. Tä mun vastuulla ollut iltasetti tullaan näkemään jossain muodossa varmasti jatkossakin, ainakin RaKiNan johtajistossa!

Oltiin ehkä vedetty liikaa sokerii, mut että täkin nauratti...Hahhah! Aivot lomalle!
Kurssin ajaksi kurssilaisille annettiin suorituspassi, jonka eräänä tehtävänä oli löytää kurssikissa. Siis kissa, miauu..! Muita tehtäviä olivat mm. källin tekeminen, kaverin halaaminen ja koulutuksiin osallistuminen. Mut kissa oli paras, niinkuin aina. Muisteltiin jälleen kerran Sannin kanssa sitä ah niin ihanaa episodia, johon liittyivät jotenkin loimaalainen pyyhe, sisal-naru ja yöpaidat...

Vauhdin huuma!
Lauantaina pelailtiin pihapelejä koulutussettien lomassa. Mustelmilta ja haavoilta ei valitettavasti vältytty kun riehakas kurssilaisten joukko tuuletti ylikuumentuneita aivojaan. Onneks oli EA-taitoista staabia, ja haavat saatiin hoidettua! Pelailtiin norsufutista, ja mä pääsin vielä lenkillekkin kun olin omat osuuteni kouluttanut :-) Mahtavaa!

Rakina ja muihin tutustumisen kiinnostus... 0....
Illalla keräännyttiin laavulle paistamaan maggaraa ja vaahtiksia. Meikä tais vetää melkeen koko pussin grillattuja vaahtokarkkeja, ja voin kertoo et meinas laatta lentää yöllä. En siis suosittele. Staabin jäätyä keskenään vahtimaan tulta pojat päättivät brassailla tulentekotaidoillaan. Kuva oheessa. En suosittele myöskään tätä. "Ei oo meidän juttu"

Tulitaidetta NaSin malliin

Paahtavan kuuma viikonloppu päättyi sunnuntain koulutusosioihin ja siivoiluun josta itse tyylikkäästi luistin kun  oli mentävä töihin. Mut oli ihan huikeen hauska viikonloppu, ja nyt ootellaan innolla sit kakkososaa vaelluksen merkeissä!

- Iikku

PS. Epäselvään tekstiin johtaneesta ajatuksenjuoksusta voidaan syyttää kellonaikaa, ja sitä et oon nukkunut yöllä vain pari tuntia, sillä matkustin väliä Pesaro-Rimini-HKI-Raisio. Mut linjoil ollaan taas ;-)

PPS. Täs mun ja Sabanderon retkilook...kerran teini, aina teini.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti