maanantai 10. helmikuuta 2014

Talvikis(s)sat

Moi!

Otettiin sunnuntaina osaa piirin talvimestaruuskisoihin Porissa. Joukkueeseen kuuluivat mun lisäksi Emmi ja Alina.

Reissu alkoi jo 6.30 Turun linja-autoasemalta. Matkan aikana kadotimme mm. sahan bussiin ja kuuntelimme jatkuvaa kälätystä mm. unista, Harry Potterista ja vaikka mistä hermoja hellivästä. Saha löytyi kisakeskuksen pihassa takana istuvien tyttöjen sylistä (...) ja olimme taas hieman paremmalla tsempillä lähdössä kisaan.

Yhteiskuljetukset olivat perillä melko myöhään, joten kisan starttiakin siirrettiin eteenpäin. Nautimme siis kaikessa rauhassa aamupalaa ja fiksasimme kisakamoja koulun salissa.

Fiksuina tyttöinä keräsimme kamamme jo 15min ennen kuin lähtötehtävän aika loppui ja vältimme pahimman ruuhkan koko kisan ajan. (HUOM! Miksi kaikilla sarjoilla sama aika lähtörastilla?? Miksi ensimmäinen rasti ei ollut putkirasti???? KARSEET JONOT JA SÄHLÄYS!!)

Etenimme koko matkan melko vauhdilla, tehtäviä suorittaen. Päivä oli hauska, sisäreisirevähdyksistä, polvien turpoamisesta ja rättien satamisesta huolimatta. Tehtävät oli aika helppoja ja ehkä vähän tylsiäkin, mut ihan hyvä ehkä, olihan nä Emmin ekat kisat.

Me oltiin kisakeskuksessa hyvissä ajoin kuuden maissa, mutta viimeistä yhteiskuljetukseen tulevaa vartiota saatiinkin odottaa yli kolme tuntia... Puoli kymmeneltä kuitenkin saatiin bussi startattua kohti Turkua!

Iida

PS. päivä 3 - en edelleenkään pääse kyykkyyn...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti